Helyi vállalkozóként miért van szükségem a Google Cégem profilra?

helyi vallalkozo google cegem

Ebben az információdús világban szükséged van arra, hogy online is megjelenj, annak érdekében, hogy céged előre lepjen vagy fennmaradjon.

Nagyon sokan az interneten keresnek megoldást a problémáikra és jobban megbíznak az internetes véleményekben, mintha valakitől hallották volna.

A Google Cégem helyi vállalkozás online formájában lehetőséged lesz, hogy több bevételre tegyél szert. Jól hangzik, nem?

Létfontosságú a Google cégem helyi vállalkozások számára!

A Google Cégem ma már nem opcionális, hanem az online jelenlét elengedhetetlen része, sőt a találati listán azok a cégek jelennek meg elsőnek, akinek van Google Cégem profilja.

Lehetővé teszi vállalkozásod számára, hogy megjelenjen a helyi keresésekre a Google Térképen elhelyezett találatok között.

Amikor valaki egy közelben lévő vállalkozást keres, helyi találatokat fog látni a Google szolgáltatásaiban. Ha te is megjelensz, akkor nagyobb az esélye, hogy ellátogat hozzád és vásárol is.

A Google folyamatosan fejleszti a Google Cégem szolgáltatást, és a javítások mellett időnként új funkciókkal is szolgál a profilkezelők számára, amelyek megkönnyítik mind a cégtulajdonosok, mind a kereső felhasználók dolgát.

A Google Cégem helyi vállalkozóként kiváló lehetőség arra, hogy bemutasd a vállalkozásod tevékenységét, mindezzel arra biztatva az embereket, hogy lépjenek kapcsolatba veled telefonon, üzenetben, vagy e-mailen keresztül.

Az interneten több véleményt olvashatnak egyszerre, láthatják a terméked és a szolgáltatásod, amely bizalmat kelt a vásárlóban és már is nyert ügyed van. ha nem vagy jelen online kevesebb eséllyel indulsz

Az ügyfélszerzés területén kiváló a Google Cégem és ez vonzza maga után a többi jó tulajdonságokat is. Nem fogsz csalódni! Ha egyszer kipróbálod, többé már nem akarsz nélküle élni.

Miért fontos a Google Cégem helyi vállalkozók számára?

  • könnyen felvehetik a kapcsolatot veled a vásárlók;
  • több bizalmat szerzel;
  • hozzásegít, hogy a Google első helyére juss;
  • egyszerűen és gyorsan frissítheted céged adatait;
  • azonnali infót kapnak ha rákeresnek a cégedre;
  • egyből megtalálják a vállalkozásod a térkép segítségével;
  • ellenőrizni tudod, hogy hány kattintás, foglalás, hívás vagy követés jött létre;
  • megoszthatsz és meghirdethetsz eseményeket, fényképeket a cégeddel kapcsolatban;
  • gyorsan reagálhatsz és válaszolhatsz az ügyfelek üzeneteire;

Ha vállalkozásodnak weboldala és Google Cégem profilja is van hatalmas előnyre tehetsz szert.

A weboldal és a Google Cégem optimalizálásával sikerülhet, hogy a helyi szolgáltatások listáján első légy.

Ennek a két kombinációnak köszönhetően, havonta folyamatosan több ügyfél találhat rád, mindezt teljesen ingyen, és nem kell fizetned semmilyen hirdetésekre.

Éppen ezért, ma már rendkívül fontos, hogy minden lehetséges eszközt kihasználj ennek optimalizálására!

A Google Cégem helyi vállalkozás statisztikái

A 2020-as adatok szerint a Google 1. helye 43.32% látogatót vonz. Ez azt jelenti, hogy ha a weboldalad Google első helyén található, 10 személy közül 4 a te honlapodat és szolgáltatásaidat fogja látni.

Amikor a szolgáltatásnyújtásról van szó, a Google Cégem helyi csomagjának első eredménye még több interakciót vonz maga után.

A vállalkozásod Google-on való megtekintését követően az emberek leggyakrabban a következő műveleteket hajtják végre: 56% meglátogatja a weboldalad, 24% hívni fog, 20% útbaigazítást kér.

Ez szuper arány!

Statisztika menüpont megtekintésével számos érdekes adatot lekérhetsz Google Cégprofilod teljesítményéről.

Kezdetnek például ott van az, hogy milyen módszerekkel találnak rád az internetezők: közvetlenkereséssel vagy felfedezés útján.

Aztán ott van a korábban már említett statisztika, mely azt mutatja, hogy hány ügyfél talált rád a Keresőből és a Térkép alkalmazásból.

Az Ügyfélműveletek rész azt mutatja, hogy a felhasználók hányszor látogatták meg webhelyed a Cégprofilból, vagy terveztek útvonalat a térképen hozzád, esetleg hívtak fel téged telefonon.

Érdekes adat lehet számodra, hogy a Google Cégem összehasonlítja, mennyivel több / kevesebb megtekintést érnek el a saját fotóid a hasonló vállalkozások fényképeivel szemben.

Ezért is kulcsfontosságú, hogy minőségi tartalommal töltsd fel a profilod. Azt is megtudod nézni, hogy milyen kulcsszavakra kerestek rá, amelyekre a te vállalkozásod ugrott fel.

Számos korszerű előnyét élvezheted a Google Cégem profilnak helyi vállalkozóként.

Szükséged van arra, hogy ne csak a helyi emberek tartsák fenn a céged, hanem a környéken lévő településekről is érkezzenek vásárlók, hogy megvásárolják a te helyi terméked.

A Google Cégem profillal rövid időn belül elérheted, hogy terjeszkedj az interneten, ezzel is növelve a bevételed és az ismeretséged.

Lehetőséged van jó benyomást kialakítani magadról és fenntartani a vásárlók érdeklődését.

Hasonló cikkek