Szolgáltatásainkért felszámított óradíj


Karbantartási csomaggal rendelkező ügyfelek számára – díjunk jelenleg 75 LEJ/óra, amelyet 15 perces lépésekben számlázunk.

Karbantartási csomaggal nem rendelkező ügyfeleink számára – jelenleg 150 LEJ/óra a számlázás 15 perces lépésekben.

Miért ez az eltérő arány? Mert egy általunk nem rendszeresen frissített, biztonságos és karbantartott weboldal elérése gyakran sokkal több háttérmunkát eredményez, még az egyszerű frissítésekhez is. Ez az egyik fő ok, amiért azt javasoljuk, hogy csatlakozz havi szolgáltatásunkhoz. Ha ránk bízod, hogy gondoskodunk weboldaladról, és hónapról-hónapra zökkenőmentesen működjön, örömmel kínálunk kedvezményes árat a frissítésekre, módosításokra és kiegészítésekre.

Míg a teljes projekteket rögzített árfolyamon becsüljük, óradíjunkat olyan dolgokért ajánljuk, mint például a weboldalak gyors frissítése, egyedi fejlesztési kiegészítések és grafikai tervezés jelenlegi és korábbi ügyfelek számára. Ha te már ügyfelünk vagy, tudod, hogy gyorsan dolgozunk, és mindig a legidőszerűbb és leghatékonyabb szolgáltatást nyújtjuk. A lehető legtöbb részletet megkapjuk, majd értékelést adunk az órákról, mielőtt továbblépnénk.

Ha kíváncsi vagy, a mi arányunk még mindig a skála alsó végén van, összehasonlítva más webügynökségekkel és tervezőüzletekkel, amelyek szakértelmünkkel és ügyfélszolgálatunkkal rendelkeznek. (A legtöbb profi szabadúszó és tervező csapat óránként több mint 200 lej díjat számít fel.)

Szándékosan ezt az arányt a lehető legalacsonyabb szinten tartjuk, hogy az ügyfelek szükség esetén megengedhessék maguknak óránkénti szolgáltatásainkat. Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk, vagy vásárolj néhány órás csomagot weboldalad frissítéséhez!

wordpress oldal karbantartas