Webshop szerver árak

Annak érdekében, hogy ügyfeleink minőségi szolgáltatásait és a webshop tökéletes működését nyújtsuk, a tárhelyet dedikált szerveren végezzük.

Így a webshopoknak ajánlott karbantartási tervünk nem tartalmazza a tárhelyet, azt külön kell fizetni.

Az alábbiakban bemutatunk néhány felhőalapú dedikált szervercsomagot.

online aruhaz szerver

A privát szerver előnyei

  • A szerver csak a tiéd lesz, vagyis csak a te domained lesz rajta tárolva;
  • Saját IP cím;
  • Kiváló sebesség egy megosztott szerverhez képest.

A legtöbb webshop megosztott szervereken található. Ez azt jelenti, hogy a szerver erőforrások megoszlanak az összes oldal között, ami bizonyos csúcsidőszakokban komoly problémát jelenthet.

Ennek jobb megértése érdekében tegyük fel, hogy van egy éttermed, és van egy 10 asztalos tered. De rajtad kívül vannak más éttermek, amelyek ugyanazt a 10 asztalos teret használják. Valószínűleg bizonyos időpontokban nem lesz minden asztal foglalt, de csúcsidőben, amikor mindenki ebédelni vagy vacsorázni jön, nem lesz elég asztal az ügyfelek számára.

Pontosan ez történik a megosztott szervereken is. Csúcsidőben a szerver erőforrásai nem lesznek elegendőek, ezért a webshopod nem tölt be, nagyon lassan fut, vagy egyáltalán nem működik.

A privát szerver hátrányai

Valószínűleg a saját üzemeltetésű szerver egyetlen hátránya a meglehetősen magas ára, mert míg a megosztott szerver tárhelytervekhez egy barátságos vezérlőpult tartozik, addig a saját üzemeltetésű szervert hozzáértő személynek kell karbantartania.

De ne aggódj, ezért vagyunk itt. Ha rajtunk keresztül választasz szervert, mi kezeljük helyetted, így több időd marad vállalkozásodra és ügyfeleidre.

Elérhető szerverek

Szerver névCPURAMTárhelyForgalomÁr
SFBX 12 GB2 GB40 GB20 TB59 LEJ / hónap
SFBX 22 GB4 GB40 GB20 TB69 LEJ / hónap
SFBX 32 GB8 GB80 GB20 TB129 LEJ / hónap
SFBX 44 GB8 GB160 GB20 TB179 LEJ / hónap
SFBX 54 GB16 GB160 GB20 TB229 LEJ / hónap
SFBX 68 GB16 GB240 GB20 TB319 LEJ / hónap
SFBX 78 GB32 GB240 GB20 TB419 LEJ / hónap